Vote your favorite team to win F9!

VOOC Team Members

Ayda Jebat

 

Neelofa

 

Aiman Tino

 

Nabila Razali

 

Achey

 

Eric Chou

 

Saharul Ridzwan

 

Elfira Loy

 

COLOR Team Members

Khai Bahar

 

Mark Adam

 

Ernie Zakri

 

Kaka Azraff

 

Zahirah Mcwilson

 

Min Chen

 

VOOC Team Supporters

117

X perlulah kau nk jdi haters,sebab haters ni x bleh nk pergi mana pon,korang boleh gi neraka jahanam je,tu je tempat korang, #hatersgonnahate #hatersinsaflah #oppof9 #myvoocteam

X perlulah kau nk jd

17

#OPPOF9 #MYVOOCteam

#OPPOF9 #MYVOOCteam

32

Masyallah obese tahap 3 pun boleh turun berat badan.. Saiz 3xL tuh, pun boleh tukar ke saiz S. amazing 👍🏻👍🏻🔥 . Sebenarnya turun berat badan ni simple, Nak buat dgn tak nak buat jer.. Nak buat, buat betul2 sampai jadi, tak nak buat, dah jangan duk paksa diri , tengok orang kurus jeles

Masyallah obese taha

13

My fav red 😍😍😍 #konserthavooc #OPPOF9 #MYVOOCTEAM #VOOCFLASHCHANGE #MUAHHHH

My fav red 😍😍

28

Very awesome your performance last sunday my sweetheart kak Daa syg & so love on your hairsyle look & tahniah all the VOOC team baby girl yg menang the game & rakan artis lain yg terlibat, korang mmng havooc 😉✌👍👍👍🌸🌸🌸❤❤❤ . #LateRepost . . Credit photo to : 📸 @aydajeb

Very awesome your pe

11

@oppomalaysia #oppoF9 #myvoocteam

@oppomalaysia #oppoF

5

#MYVOOCteam #OPPOF9 #VOOCflashcharge

#MYVOOCteam #OPPOF9

223

Transformasi akan berlaku jika di lakukan secara berterusan..hari demi hari. . Bila dah turun berat badan dgn jayanya, perlu teruskan dan jadikan makanan sihat sebagai gaya hidup kita sepanjang masa.. . Insyallah korang akan nampak perubahan habit, dan saiz badan anda.. sebelum mulakan pastikan AMBI

Transformasi akan be

295

Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykintangkintung : @official_aimantino : @aydaje

Konsert Havooc & Maj

121

Bila diet sendiri dgn diet ada program.. . Beza result orang yg diet sendiri dgn diet ada program.. sebab tuh bila diet, result mungkin boleh la capai sampai 2,3kg sebulan.. tapi bila dlm program, masyallah paling tinggi setakat ni 16.3kg alhamdulillah.. . So beza kan.. . COACH ASMAH +60178611226 #

Bila diet sendiri dg

45

Malam hujung minggu dalam #konserthavooc di @plazashahalam 😍 #oppof9malaysia #myvoocteam

Malam hujung minggu

97

Haha just be yourself.Bak kata @nnabila.__ #goodvibes #badgirl #myvoocteam @itsme.izznayli

Haha just be yoursel

8

#oppof9 #konserthavooc #myvoocteam

#oppof9 
#konserthav

105

Tanda2 kena orang yg kena repeat jpj banyak kali. #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #KonsertHavooc #qotd #CrazyRichAsians #MDSPadu #MDSTular #bazarpaknil #lawakmalaysia #lawaktahapdewa #l

Tanda2 kena orang  y

31

Cara Diet sis cantik @lisasurihani 😍, peminat setia ni.. . Konsep Diet sama jer.. yg paling penting buat.. kalau tak buat, tahu jer pun tak ada result..memang tak jadi.. . Konsep 80% adalah daripada pemakanan, dari pelbagai aspek, contoh dari segi pengambilan kuantiti, dan kualiti makanan, air yg

Cara Diet sis cantik

85

#AydaJebat #AJ #OPPOF9 #MYVOOCteam #OPPOMY #oursomelprincessAJ #sisomelsantek #lit #style #stylish #stylo #fashion #outfit #dress #aydajebatlovers . . Regrann from @ezuwanismail - @aydajebat pun dh menyarungkan koleksi #poparteikl #ezuwanismail #klfw2018 korang bila lagi? Styling @tymfatimah - #reg

#AydaJebat #AJ #OPPO

59

Selfie dengan orang ii kan senang. 😁 #oppof9 #konsertHaVooc #Myvoocteam

Selfie dengan orang

6

Part 111 . Persembahan adik@aydajebat 😍😍 #MYVOOCteam #OPPOF9 #KonsertHavooc #teamaydajebat

Part 111
.
Persembah

83

With @zahirahmacwilson #OPPOF9 #myvoocteam ✌

With @zahirahmacwils

6

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM

#OPPOF9
#MYVOOCTEAM

122

Untuk awak aiman...💕 @official_aimantino #konserthavooc #aimantino #beghadiahwarnahitam #myvoocteam

Untuk awak aiman...

29

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9  #myvoocteam

5

#shapefitnessfestival2018 #shapeproud @shapemalaysia

#shapefitnessfestiva

39

Vooc sangat🌹 . Credit to : @alhaalfa - jgn lupa tgk my luvly adik @aydajebat perform malam ni live di @tv3malaysia for #konserthavooc #AydaJebat #MYVOOCteam #OPPOF9

Vooc sangat🌹
.
Cr

33

#LateRepost 💝🌹💝🌹🌻🌻🌻 . Credit photo to : 📸 @ aydajebat - ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @ oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah!

#LateRepost 💝🌹

17

#oppof9 #myteamcolour #konserthavoc #myvoocteam

#oppof9 #myteamcolou

36

😍😘😘😘💙💙💙💓💓💓 #OppoF9 #mycolourteam😘 #myvoocteam

😍😘😘😘💙

33

#latepost Regrann from @aydajebat - ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul 10 malam

#latepost Regrann fr

145

Tips kurangkan gula seharian.. . Banyakkan air putih dalam seharian.. gunakan kaedah 1 liter setiap 25kg berat badan.. utk permulaan.. then baru tingkatkan utk focus penurunan berat dgn lebih laju..insyallah . Pengambilan peserta masih di buka utk 3 slot kosong, click link kat bio atas utk detail pr

Tips kurangkan gula

17

Regrann from @aydajebat - ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul 10 malam ni live di

Regrann from @aydaje

31

Regrann from @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC

Regrann from @aydaje

17

#OPPOF9 #KonsertHaVOOC #myVOOCteam

#OPPOF9
#KonsertHaVO

17

#OPPOF9 #myvoocteam #KONSERTHAVOOC

#OPPOF9
#myvoocteam

23

My team #tv3 #OPPOF9 #MYVOOCteam

My team #tv3 #OPPOF9

128

Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykintangkintung : @official_aimantino : @aydaje

Konsert Havooc & Maj

43

#OPPOF9 #MYVOOCteam

#OPPOF9
#MYVOOCteam

197

Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykintangkintung : @official_aimantino : @aydaje

Konsert Havooc & Maj

11

Credit pic to @ajscreamer - 😘😎 Semalam siapa tgk babygirl perform kat #oppohavoocconcert Best kan? Lagi best #myvoocteam menang yay! Yang tak sempat tengok boleh tengok kat YouTube 👌 . Ni Nab nak ingatkan korang, dah undi babygirl utk #APM2018? Dah dekat dah tau. Jgn lupa undi . 🔘 Ikon

Credit pic to  @ajsc

7

#oppof9 #konserthavooc #oppo #myvoocteam

#oppof9 
#konserthav

12

Terima kasih OPPO Malaysia kerana memilih saya sebagai pemenang bertuah tiket ke Konsert Havooc pada 26 Ogos 2018.😘 #OPPOF9 #MYVOOCteam

Terima kasih OPPO Ma

55

I love OPPO...@oppomalaysia #MYVOOCteam #OPPOF9 #VOOCflashcharge

I love OPPO...@oppom

46

#Repost @aydajebat with @get_repost ・・・ ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul

#Repost @aydajebat w

28

Regrann from @ajscreamer - 😘😎 Semalam siapa tgk babygirl perform kat #oppohavoocconcert Best kan? Lagi best #myvoocteam menang yay! Yang tak sempat tengok boleh tengok kat YouTube 👌 . Ni Nab nak ingatkan korang, dah undi babygirl utk #APM2018? Dah dekat dah tau. Jgn lupa undi . 🔘 Ikon Me

Regrann from @ajscre

202

Selfie with Aryana @aydajebat Dania ckp nape dia jahat sangat dlm Cinta Bukan Kristal ... kita benci dia ... haha ... maknanye watak tu berjaya kan adik .. . #konserthavooc #oppof9 #myvoocteam

Selfie with Aryana @

69

💜💜 • • #Repost @aydajebat • • • 🖤💗 DDU-DU DDU-DU! Nah! Macam Lisa Blackpink? Hehe! OPPO F9 special dengan Vooc Flash Charge. 5 minit charge, 2 jam boleh on the phone! Takde lagi alasan ‘Sorry battery habis la sayang..’ Haa.. Padan muka. 😏 . Okay! Saya Team Vooc akan bere

💜💜
•
•
#Re

43

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

4

#MYVOOCteam #OPPOF9 #VOOCflashcharge

#MYVOOCteam #OPPOF9

17

#oppof9 #myvoocteam #mycolorteam

#oppof9 #myvoocteam

89

Lunch meal dari salah seorang coachee yg tengah mengandung.. . Mengandung pun boleh berdiet, sebab dalam program kita makan bukan tak makan.. dan semua menu2 makanan dlm mealplan adalah antara makanan yg Low G.I dan kualiti dan kuantiti yg seimbang.. So bagi yg mengandung pun tak jadi masalah kalau

Lunch meal dari sala

58

TADIKA SEPAKAT 🏴 #happyworking #myvoocteam #v9

TADIKA SEPAKAT 🏴

33

#KeepUreHeartClean #oppof9 #myvoocteam

#KeepUreHeartClean
#

61

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9 #myvoocteam

31

😎 OPPO Konsert HAVOC #oppoF9 #MYvoocTeam #MYcolorTeam

😎
OPPO Konsert HA

35

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 #myvoocteam

3

#OPPOF9  #MYVOOCteam

#OPPOF9 
#MYVOOCtea

2

#OPPOF9 #MyVoocTeam

#OPPOF9
#MyVoocTeam

16

VOOC TEAM ! #MyVOOCTeam #MyOppoF9 #KonsertHaVOOC

VOOC TEAM ! 
#MyVOOC

23

For vooc team #oppof9 #myvoocteam

For vooc team
#oppof

121

Sejak kejadian ni beliau dan isteri terpaksa ambil anak angkat... . . Follow @lawakthrowback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #

Sejak kejadian ni be

18

#OPPOF9 #KonsertHaVOOC #MYVOOCTEAM

#OPPOF9
#KonsertHaVO

85

Makcik dgn pakcik bawang punya angkara. Habis soal jodoh dicanangnya. Full of judgemental. . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #KonsertHavooc #qotd #CrazyRichAsians #MDSPadu #MDSTular #ba

Makcik dgn pakcik ba

19

#Repost @ajscreamer • • • • • 😘😎 Semalam siapa tgk babygirl perform kat #oppohavoocconcert Best kan? Lagi best #myvoocteam menang yay! Yang tak sempat tengok boleh tengok kat YouTube 👌 . Ni Nab nak ingatkan korang, dah undi babygirl utk #APM2018? Dah dekat dah tau. Jgn lupa undi .

#Repost @ajscreamer

642

😘😎 Semalam siapa tgk babygirl perform kat #oppohavoocconcert Best kan? Lagi best #myvoocteam menang yay! Yang tak sempat tengok boleh tengok kat YouTube 👌 . Ni Nab nak ingatkan korang, dah undi babygirl utk #APM2018? Dah dekat dah tau. Jgn lupa undi . 🔘 Ikon Media Sosial 🔘 Artis Palin

😘😎
Semalam sia

154

#Repost @official_eisha Bersama AimanTino (@get_repost) #aimantino #fansclubaimantinolangkawi #selangor #kualakububharu ・・・ Untuk awak aiman...💕 @official_aimantino #konserthavooc #aimantino #beghadiahwarnahitam #myvoocteam

#Repost @official_ei

152

Contoh Simple breakfast.. . Lepas ni takda da istilah roti canai je la yg sempat.. makanan lain pun sempat kalau kita do what ever it takes.. . Ingat diet ni susah tapi sebenarnya mudah kena dgn cara.. insyallah dlm program, setiap hari kita akan ada menu mealplan so, tak perlu risau nak fikir nak m

Contoh Simple breakf

136

#Repost @aydajebat • • • • • 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terliba

#Repost @aydajebat

21

Semalam performance baby girl @aydajebat awesome sangat 😘😘 ... Regrann from @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang sem

Semalam performance

22

Oppo F9. #OppoF9 #konserthavooc #myvoocteam

Oppo F9. #OppoF9 #ko

81

Tips kurus selain dari jaga makan.. air juga sangat penting.. . Kalau jaga makan pun tapi kurang minum air, turun pun akan jadi slow.. kena seimbangkan.. lagi2 yg melakukan aktiviti luar.. . Apa2 pun SALAM MERDEKA semua 🇲🇾 🇲🇾 . . COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah #loseweightfromhome

Tips kurus selain da

120

comel je @official_aimantino hehe.. #aimantino #aimantinorules #myvoocteam

comel je @official_a

17

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM @oppomalaysia

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM

26

Love... #oppof9 #myvoocteam #konserthavooc @oppomalaysia

Love... #oppof9 #myv

30

#oppof9 #myvoocteam #konserthavooc

#oppof9 
#myvoocteam

30

Terserlah senyuman yg terindah😘🌸 . . #oppof9 #havoocconcert #myvoocteam #teamsaharulridzwan

Terserlah senyuman y

16

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9
#myvoocteam

33

#Repost @tv3malaysia • • • • • #MYVOOCTEAM vs #MYColorTeam korang rasa siapa yang akan menang? Dua-dua team power! 🔥🔥🔥Saksikan Konsert OPPO HaVOOC jam 10.00 malam ni ok! #OPPOF9 Saksikan juga secara LIVE HD di youtube TV3Malaysia ▶️

#Repost @tv3malaysia

200

Dia punya lenggok mcm pro. Baju pun lawo. . . KREDIT 📽🎥🎞🎬 @gegar.my . . Follow @lawak.throwback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #m

Dia punya lenggok mc

22

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 #myvoocteam

124

🌹❤😍 . Credit to : @alhaalfa - jgn lupa tgk my luvly adik @aydajebat perform malam ni live di @tv3malaysia for #konserthavooc #aydajebat #MYVOOCteam #OPPOF9 #aydajebat4lyfe

🌹❤😍
.
Credit

32

Cheat day time 🎉🎉🎉 . Cheat meal ni bagus kalau kita amalkan sebulan sekali atau 2 kali tapi bukan hari-hari.. . kalau hari-hari bukan cheat day dah, tuh cari penyakit namanya.. 😅😅 program lose weight tapi RESULTnya GAIN WEIGHT pulak, dah terbalik.. . Cheat day ni bukan HARI2, bukan ju

Cheat day time 🎉

52

#MYVOOCteam #OPPOF9 #VOOCflashcharge

#MYVOOCteam #OPPOF9

41

📷 @aydajebat - ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul 10 malam ni live di @tv3mal

📷 @aydajebat -

29

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9 
#myvoocteam

26

Nak jugak oppo F9, Boleh layan didi, upin ipin,. #myvoocteam #oppof9

Nak jugak oppo F9,

37

#myvoocteam

#myvoocteam

81

Jeng ke jeng jeng jeng..jeng jeng. #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #KonsertHavooc #qotd #CrazyRichAsians #MDSPadu #MDSTular #bazarpaknil #lawakmalaysia #lawaktahapdewa #lawakrakyat #lawa

Jeng ke jeng jeng je

45

📷 @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang!

📷 @aydajebat -

17

#OPPOF9 #MYVOOCteam

#OPPOF9 
#MYVOOCteam

12

#oppof9 #konserthavooc #myvoocteam

#oppof9
#konserthavo

85

🎥 @aydajebat 26 Aug 2018 ▪ #AydaJebat #OPPOF9 #OPPOMalaysia #HaVOOCConcert #MYVOOCteam #AJscreamer #ZulAydaFanz

🎥 @aydajebat
26 A

5

Credit video to @aydajebat - 🖤💗 DDU-DU DDU-DU! Nah! Macam Lisa Blackpink? Hehe! OPPO F9 special dengan Vooc Flash Charge. 5 minit charge, 2 jam boleh on the phone! Takde lagi alasan ‘Sorry battery habis la sayang..’ Haa.. Padan muka. 😏 . Okay! Saya Team Vooc akan berentap dengan Team Co

Credit video to @ayd

134

DDU-DU DDU-DU Blackpink Aye aye Blackpink Aye aye . Video by @rockinstudio Direct by @aydajebat . #AydaJebat #Oppo #OppoMalaysia #OppoF9 #MyVoocTeam #Rockinstudio #Blackpink

DDU-DU DDU-DU 
Black

26

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

22

Oppo f 9 memang terbaik. 👍folow #oppof9 #konsertHaVooc #myvoocteam #Senangterhibur #oppomalaysia #oppof9malaysia #oppomalaysiaku #sayangimalaysiaku #oppof9malaysia #oppomalaysia

Oppo f 9 memang terb

53

🌹❤😍 . Credit to : @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terliba

🌹❤😍
.
Credit

13

#oppof9 #myvoocteam @oppomalaysia MERDEKA!

#oppof9 
#myvoocteam

4

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

10

Credit pic to @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC

Credit pic to @aydaj

88

Credit @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang

Credit @aydajebat -

11

#OPPOF9 #MyVOOCTeam #MyCOLORTeam #KonsertHaVOOC #TV3Malaysia

#OPPOF9
#MyVOOCTeam

24

#OPPOF9 #KonsertHaVOOC #MYCOLOURteam #MYVOOCteam

#OPPOF9 #KonsertHaVO

58

#Repost @pojiesabikan Bersama AimanTino😊(@get_repost) #AimanTino #fansclubaimantinolangkawi #langkawi #selangor #kualakububharu ・・・ Gmbr blur sbb sbelah speaker bukan aku gegar ok... Ok bye...#myvoocteam #konserthavooc #oppof9

#Repost @pojiesabika

29

Senyum selalu😊😀 #happy #rayakelapan #OPPOF9 #KonsertHaVOOC #myvoocteam

Senyum selalu😊

57

Thanks for the last night... Selalu x puas kalau jumpa @aydajebat , sampai pintu lif bye2 .. lif tggu jap sbb Ayda nk ambik video, jumpa lagi nanti Ayda dan @ajscreamer ... 💕💕💕 . Undi @aydajebat utk #ABPBH31 #APM2018 Jangan lupa jam 7 nanti dating ngan Aryana... Apa pulak jadi harini.. CI

Thanks for the last

16

#OPPOF9 #MYVOOCteam #konsertHaVOOC

#OPPOF9
#MYVOOCteam

31

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

183

Asal Low fat jer ingat semuanya rendah lemak kan.. boleh la kalau nak minum time diet ni.. . Tapi sebenarnya SUSU rendah lemak kat malaysia ni dah macam bukan susu rendah lemak yg asli sebab dah ada campuran gula.. sebab tuh manis semacam jer susu tuh😅😅dah jadi tipah tertipu pulak.. . Kalau na

Asal Low fat jer ing

15

Regrann from @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC

Regrann from @aydaje

18

I choose #MYVOOCTEAM #OPPOF9 #KonsertHaVOOC

I choose #MYVOOCTEAM

20

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9
#myvoocteam

10

#OPPOF9 #MYVOOCteam #konsertHaVOOC

#OPPOF9 #MYVOOCteam

13

Nak try jugak.. #oppof9 #myvoocteam

Nak try jugak..
#opp

84

Salah satu yg menghalang penurunan berat badan tanpa sedar. . Mungkin ada yg rasa tawar , dan rasa nice bila minum tapi sebenarnya minuman jenis 3 dalam satu ni mengandungi gula yg tinggi.. belum lagi part tambah susu.. . kalori yg tinggi tetapi buat rasa kenyang kejap lepas tuh lapar semula.. oleh

Salah satu yg mengha

6

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM @oppomalaysia

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM

84

#LateRepost . . Credit photo to : 📸 @ tv3malaysia - #MYVOOCTEAM vs #MYColorTeam korang rasa siapa yang akan menang? Dua-dua team power! 🔥🔥🔥Saksikan Konsert OPPO HaVOOC jam 10.00 malam ni ok! #OPPOF9 Saksikan juga secara LIVE HD di youtube TV3Malaysia ▶️ . Credit video to : 🎥 @

#LateRepost . .

Cre

129

Antara jenis makanan karbo dan protien yg tinggi zat dan serat.. . Boleh di jadikan sebagai gandingan portion utk setiap meal dlm program diet.. selain meal, pisang ,avocado, kekacang boleh di jadikan sebagai snacking.. Dan ianya mudah nak hadam.. . Jadikan makanan di atas dalam list groceries koran

Antara jenis makanan

16

Saya pun team @aydajebat #OPPOF9 #MYVOOCTEAM #teamAydaJebat @oppomalaysia

Saya pun team @aydaj

5

#oppof9 #myvoocteam #konserthavooc

#oppof9 
#myvoocteam

159

Contoh gaya pemakanan orang yg konon takda masa dgn makanan sihat simple yg orang ramai tak boleh buat.. . Sebenarnya mudah jer nak diet korang.. tapi kalau mind duk cakap susah ini susah itu memang tak jadi2 dietnya tuh.. dah nampak tanda2 kegagalan berdiet tuh.. 😅😅 . Cuba luangkan masa 10-15

Contoh gaya pemakana

14

#OPPOF9 #MYVOOCteam

#OPPOF9 #MYVOOCteam

6

OPPOF9 and #MYVOOCteam

OPPOF9 and #MYVOOC

19

#Repost @niaariana94 • • • • • Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykinta

#Repost @niaariana94

72

Workout semata-mata nak makan apa yg nak jer.. . Memang tak jadi, makan boleh tapi pilih masa yg sesuai.. kalau diet makan kepci lepas tuh workout sejam memang tak terbakar apa yg kita makan tuh, sebab sejam kita workout hanya boleh burn lebih kurang 600kcal, tapi kita makan lebih kurang 2000kcal ja

Workout semata-mata

66

Aku nak lah. Oppo F9 nie? Cemburu Aku Tengok. Aku Teringin Sangat nak Oppo F9 By Neelofa Tapi Mahal Tak Mampu nak Beli? 😣😣#OppoF9 #konserthavooc #myvoocteam #Terbaik #neelofa @neelofa. #oppomalaysia Serius nie 😭 Saya nak Oppo F9 nie 😭. Please... 🙁

Aku nak lah. Oppo F9

304

Konsert HaVooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykintangkintung : @official_aimantino : @aydaje

Konsert HaVooc & Maj

10

Part 11 . Persembahan adik@aydajebat 😍😍 #MYVOOCteam #OPPOF9 #KonsertHavooc #teamaydajebat

Part 11
.
Persembaha

44

We are @ajscreamer @aydajebat .. VOOC team #MYVOOCteam #OPPOF9 . Credits to @senangterhibur Anda semua dah ready untuk Konsert Havooc! Meriah geng dekat Sri Pentas 2 Plaza Alam Sentral Shah Alam malam ni. Anda support team mana? Team Vooc ke Team Colour? #konserthavooc #senangterhibur

We are @ajscreamer @

10

#OPPOF9 #myvoocteam TEAM 😘💕💗

#OPPOF9 
#myvoocteam

208

Haa Sapa berani tag kawan tuh 😅😅 . Kata diet kan tapi dari tadi tak reti2 nak berhenti makan.. asyik makan jer.. . Sebenarnya makan boleh kalau kena dengan cara.. yg tak kena dengan cara tuh yg buat naik berat badan..☺️ . Insyallah bagi yg nak diet berjemaah musim ini di bulan september bo

Haa Sapa berani tag

17

#OPPOF9 Aja..aja fighting #MYVOOCteam

#OPPOF9 Aja..aja fig

25

Nak jugak anak dara sorang manavtau ada rezeki adik dapat OPPO #OPPOF9 #KonsertHaVOOC #MYVOOCteam #OPPOF9 #MYcolourteam

Nak jugak anak dara

29

#oppof9 #myvoocteam #oppo kami dah anda bila lg

#oppof9 #myvoocteam

11

#oppof9 #myVOOCteam #KonsertHaVOOC

#oppof9
#myVOOCteam

9

@oppomalaysia #OPPOF9 #MYVOOCTEAM

@oppomalaysia #OPPOF

5

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

170

If you have good thoughts, they will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely! 🌻😍💛. . 🧔🏻✨🧚🏻‍♀️ #OPPOF9 #MYVOOCTEAM 💗

If you have good tho

34

#Repost @aydajebat with @get_repost ・・・ 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang

#Repost @aydajebat w

18

@oppomalaysia #OPPOF9 #MYVOOCTEAM #PLUSMerdeka2018

@oppomalaysia #OPPOF

6

#oppoF9 #myvoocteam

#oppoF9
#myvoocteam

33

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9
#myvoocteam

74

Yang mana sedap guys? Kiri ke kanan?berkicap nak pilih ni. . . Follow @lawak.throwback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #merdeka #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #Kons

Yang mana sedap guys

374

Minum air dgn cara yg betul.. elakkan berdiri 😉👌🏻 . credit pic @warewolf_king . COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah #loseweightfromhome #asmahanchetateam #youcanloseweightfromhome #teamnickhinhussein #turun5kgsebulan #jomkurus #jomdiet #bajubesar #bajuplussize #fit #nakcantik #naksihat #a

Minum air dgn cara y

250

Kucing ni ingat dia bola boling. . . CREDIT 🎬🎞🎥📽 @jimenapesce . . Follow @lawak.throwback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyima

Kucing ni ingat dia

67

😘 . #oppof9 #myVOOCteam #colourteam

😘 .
#oppof9 
#myV

10

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM @oppomalaysia

#OPPOF9 #MYVOOCTEAM

85

Rinduya kat bff aq ni #sahabathinggakesyurga #walaupunjauhtapidekatdihati #oppof9 #myvoocteam

Rinduya kat bff aq n

92

❤💜💚💙 . #AJ #OPPOxAydaJebat #OPPOMY #OPPOMalaysia #oursomelprincessAJ #sisomelsantek #lit #style #stylish #stylo #fashion #outfit #hairstyle #hairdo #makeup #aydajebatlovers . . Regrann from @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC

❤💜💚💙 .
#A

19

#Repost @aydajebat • • • • • 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terliba

#Repost @aydajebat

66

We are Ajscreamer.... 💕💕 love u guys.. #konserthavoocoppo #myvoocteam #ajscreamer

We are Ajscreamer...

35.3K

😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang! Yay! ❤️✌️

😍
Hello from Suha

5

Part 1 . Persembahan adik@aydajebat 😍😍 #MYVOOCteam #OPPOF9 #KonsertHavooc #teamaydajebat

Part 1
.
Persembahan

38

Dah selesa sangat sampai susah nak buat keputusan nak turun berat badan 😂😂 . Memang macam tuh, lemak tepu banyak sangat sampai susah dah nak buat keputusan.. Niat ada tapi mind duk cipta macam2 alasan yg dia tuh tak boleh nak turun berat badan.. . insyallah teruskan kalau rasa selesa dah dgn b

Dah selesa sangat sa

122

😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang! Yay! ❤️✌️

😍
Hello from Suha

33

一大早就起来忙个不停 #有点舍不得你长大❤️ #ootd #OPPOF9 #MYVOOCteam

一大早就起来

18

#ooops #ootdindomen #octopus #oofmemes #oonachaplin #oomf #oomf #ootdsocialclub #ovosdepascoa #ootd💗 #oochiewally #ootdwatch #ooops ##ootdwatch #ooakmonsterhigh #ooops #ootdsocialclub #ooceanonofimdocaminho #nailartoohlala #ovosdepascoa #myvoocteam #psootd #voocflashcharge #ioncolorbrilliance @mo

#ooops #ootdindomen

9

#OPPOF9 #MYVOOCteam #KonsertHaVOOC

#OPPOF9
#MYVOOCteam

20

#teamrayamerah #prubsn @oppomalaysia #OPPOF9 #MYVOOCTEAM

#teamrayamerah #prub

145

Minat memancing katanya 🤔.. . . Follow @lawak.throwback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #ktbffh #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #penang #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #KonsertHavooc #qotd

Minat memancing kata

13

#OPPOF9 #KonsertHaVOOC #MYVOOCteam

#OPPOF9
#KonsertHaVO

9

My fav colour is Red #OppoF9 #MyVoocTeam #KonsertHavOoc #TV3

My fav colour is Red

11

#myvoocteam. #oppof9. #koncerthavoocnkhabisdh

#myvoocteam.  #oppof

19

#oppof9 #myvoocteam

#oppof9 
#myvoocteam

11

#OPPOF9 #MyVoocTeam #KonsertHaVOOC

#OPPOF9
#MyVoocTeam

24

Alhamdulillah Tahniah kepada yg dah join season ini.. 👏🏻👏🏻 . Ini kerana, selain dapat meal plan, kit program, group coaching, personal 1 on 1 coaching, topik, tips.. COMBO EXERCISE WORKOUT pun ada hanya buat kat rumah jer.. Dapat percuma jer.. Wow macam best jer.. Tinggal tunggu result j

Alhamdulillah Tahnia

68

Sempat beb.. Apa2 pun memng best giler konsert semalam... The brst performence from @aydajebat ..love u 💕💕 #myvoocteam #konserthavoocoppo #ajscreamer #oppof9

Sempat beb.. Apa2 pu

46

#OPPOF9 #konsertHAVOOC #MYVOOCteam

#OPPOF9 
#konsertHAV

27

✌Sign for VOOC team 😎 #oppof9 #myvoocteam

✌Sign for VOOC tea

102

#LateRepost . Credit photo to : 📸 @ izam0807 - Konsert Havooc Oppo F9 bersama si kenid @ aydajebat ~ ❤️🌹🎼🎤 #konserthavooc #oppof9 #myvoocteam #oppomalaysia #aydajebat #ajscreamer #bagaipelangi #mata #cintabukankristal #tv3malaysia #plazaalamsentral

#LateRepost .

Credi

18

😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang! Yay! ❤️✌️

😍
Hello from Suha

4

Part 1V . Persembahan adik@aydajebat 😍😍 #MYVOOCteam #OPPOF9 #KonsertHavooc #teamaydajebat

Part 1V
.
Persembaha

23

#oppof9#myvoocteam

#oppof9#myvoocteam

30

#myvoocteam #oppoF9

#myvoocteam #oppoF9

16

#OPPOF9 #MyVoocTeam #KonsertHaVOOC

#OPPOF9
#MyVoocTeam

8

@oppomalaysia #OPPOF9 #myvoocteam

@oppomalaysia #OPPOF

97

Cuba pilih 3 daripada list di atas yg menjadi kegemaran korang time berdiet ?? . Di atas adalah senarai makanan yg membantu utk tingkatkan metabolisma badan korang supaya tak crash.. . Tag kawan2 korang yg lain.. . COACH ASMAH +60178611226 #coachasmah #loseweightfromhome #asmahanchetateam #youcanlo

Cuba pilih 3 daripad

35

Nasib kau laa ye sweetie ira @zahirahmacwilson bila masing² sawan tgk ira..overdose makan vitamin katanyaaa 🤗😘 (video peluk ira tu terpaksa mute..paham2 jelah bila dah overdose tu lain mcm pegi dia) 😆😜😁😂😅 Konsert HaVOOC #OppoF9 #MYColorTeam #MyVoocTeam ❤

Nasib kau laa ye swe

130

Sempat lagi ke nak sokong #MyVoocTeam AJ ni 😂 . #SenyumJgnNakKemutSgtKin 😏

Sempat lagi ke nak s

7

Credit pic to @aydajebat - ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul 10 malam ni live d

Credit pic to @aydaj

11

#myvoocteam #OPPOF9 #konserthavooc #tv3

#myvoocteam #OPPOF9

71

#LateRepost . . Credit video to : 🎥 @ zahirahmacwilson.fc - Morning ❤️❤️❤️❤️ . Konsert Havooc @ zahirahmacwilson ♥️♥️♥️ . . #OppoF9 #MyColourTeam #zmfc #zahirahmacwilson . Credit photo to : 📸 @ zahirahmacwilson - Thank you Konsert Havooc! @ oppomalaysia @ tv3mal

#LateRepost . .

Cre

12

#Repost @aydajebat with @get_repost ・・・ ✌️😏 Support team baby girl dengan upload selfie ‘V’ sign, hashtag #MYVOOCteam & #OPPOF9 . Tag babygirl & @oppomalaysia okay! Manatau harini menang OPPO F9 yang baru ni. Yang upload banyak tu memang hebatlah! Hihi.. 🤭💗 . Kita dating pukul

#Repost @aydajebat w

8

#oppof9and#myvoocteam

#oppof9and#myvooctea

51

Konsert HaVOOC performance dari babygirl kak ayda @aydajebat kita!!! Tahniah buat #MYVOOCteam yang menang tadi!!!!

Konsert HaVOOC perfo

31

#myvoocteam #konserthavooc

#myvoocteam #konsert

52

I'm dancing jugak okay💃🏻..but bukan atas stage, atas katil je😞 . Good job babygirl..you r superpower tonight..energetic performance👏🏻 . #AydaJebat #Objection #MYVOOCteam #OPPOF9

I

75

Ini @aydajebat bukan Aryana ✌ #cintabukankristal #OPPOF9 #myvoocteam

Ini @aydajebat bukan

85

Konsert HaVOOC #OppoF9 #MYColorTeam #MyVoocTeam ❤

Konsert HaVOOC #Oppo

57

Repost : @aydajebat😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yang terlibat. Team VOOC menang!

Repost : @aydajebat

81

caption habes.. #oppof9 #myvoocteam

caption habes..
#opp

13

@oppomalaysia #OPPOF9 #MYVOOCTEAM @pacificorientinsurance #merdekawan #merdeka2018

@oppomalaysia #OPPOF

35

This is my youngest son, wafiq. He really hopes he can win an oppo phone tonight. Help us @oppomalaysia. We will always love @oppomalaysia and support endlessly. ❤️ #MYCOLORteam #KonsertHaVOOC #OPPOF9 #teamkhaibahar #MYVOOCteam @tv3malaysia @oppomalaysia

This is my youngest

19

Si kerinting😂😂 . Credit to : @aydajebat - 😍 Hello from Suhada! Bukan Shakira ya. Haha. Thank you for watching ‘OPPO HaVOOC Concert’ semalam. Tahniah yang menang hadiah & dapat OPPO F9. Ouh! Thank you @ajscreamer & semua fans yang datang semalam. Sporting gila! Congrats team & celebs yan

Si kerinting😂😂

208

Konsert Havooc Oppo F9 bersama si kenid @aydajebat ~ ❤️🌹🎼🎤 #konserthavooc #oppof9 #myvoocteam #oppomalaysia #aydajebat #ajscreamer #bagaipelangi #mata #cintabukankristal #tv3malaysia #plazaalamsentral

Konsert Havooc Oppo

33

#Repost @niaariana94 • • • • • Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykinta

#Repost @niaariana94

296

#Repost from @selebritionline by multisave_app ••• Regrann from @lensaayid - What team are you? Zahirah McWilson or Saharul Ridzwan? Catch us live on TV3, exclusively brought to you by OPPO 😄 Photo by lensaayid for selebritionline #konserthavooc #oppo #oppof9 #tv3malaysia #oppomalaysia #

#Repost from @selebr

108

Lagu apa ni guys?.@sarahsuhairi . . Follow @lawakthrowback @hiburan.republik pasti hari anda dah tak murung lagi 😉😚🤗🤣 . . #bigstage #NEWCHE #malaysia #korea #wlic2018 #MyTwitterAnniversary #OPPOF9 #MYVOOCteam #CFC #kpop #throwback #sissyiman #ootd #bigstage2018 #KonsertHavooc #qotd #Cr

Lagu apa ni guys?.@s

16

Jom Kita Tengok Oppo Konsert Havooc. Ahad 26 Ogos 10:00 Malam. Dan #konserthavooc #myVoocteam Atau #myColourteam #OppoF9 😎

Jom Kita Tengok Oppo

16

#OPPOF9 #KonsertHaVOOC #myvoocteam

#OPPOF9
#KonsertHaVO

18

#OPPOF9 #MYVOOCteam . #KonsertHaVOOC #TV3

#OPPOF9
#MYVOOCteam

16

Takda rezeki inak dapat Oppo F9 @norasmah_roslan #OppoF9 #MyVOOCteam #konsertHaVOOC

Takda rezeki inak da
X perlulah kau nk jd
#OPPOF9 #MYVOOCteam
Masyallah obese taha
My fav red 😍😍
Very awesome your pe
@oppomalaysia #oppoF
#MYVOOCteam #OPPOF9
Transformasi akan be
Konsert Havooc & Maj
Bila diet sendiri dg
Malam hujung minggu
Haha just be yoursel
#oppof9 
#konserthav
Tanda2 kena orang  y
Cara Diet sis cantik
#AydaJebat #AJ #OPPO
Selfie dengan orang
Part 111
.
Persembah
With @zahirahmacwils
#OPPOF9
#MYVOOCTEAM
Untuk awak aiman...
#oppof9  #myvoocteam
#shapefitnessfestiva
Vooc sangat🌹
.
Cr
#LateRepost 💝🌹
#oppof9 #myteamcolou
😍😘😘😘💙
#latepost Regrann fr
Tips kurangkan gula
Regrann from @aydaje
Regrann from @aydaje
#OPPOF9
#KonsertHaVO
#OPPOF9
#myvoocteam
My team #tv3 #OPPOF9
Konsert Havooc & Maj
#OPPOF9
#MYVOOCteam
Konsert Havooc & Maj
Credit pic to  @ajsc
#oppof9 
#konserthav
Terima kasih OPPO Ma
I love OPPO...@oppom
#Repost @aydajebat w
Regrann from @ajscre
Selfie with Aryana @
💜💜
•
•
#Re
#oppof9 
#myvoocteam
#MYVOOCteam #OPPOF9
#oppof9 #myvoocteam
Lunch meal dari sala
TADIKA SEPAKAT 🏴
#KeepUreHeartClean
#
#OPPOF9 #myvoocteam
😎
OPPO Konsert HA
#oppof9 #myvoocteam
#OPPOF9 
#MYVOOCtea
#OPPOF9
#MyVoocTeam
VOOC TEAM ! 
#MyVOOC
For vooc team
#oppof
Sejak kejadian ni be
#OPPOF9
#KonsertHaVO
Makcik dgn pakcik ba
#Repost @ajscreamer
😘😎
Semalam sia
#Repost @official_ei
Contoh Simple breakf
#Repost @aydajebat
Semalam performance
Oppo F9. #OppoF9 #ko
Tips kurus selain da
comel je @official_a
#OPPOF9 #MYVOOCTEAM
Love... #oppof9 #myv
#oppof9 
#myvoocteam
Terserlah senyuman y
#OPPOF9
#myvoocteam
#Repost @tv3malaysia
Dia punya lenggok mc
#oppof9 #myvoocteam
🌹❤😍
.
Credit
Cheat day time 🎉
#MYVOOCteam #OPPOF9
📷 @aydajebat -
#OPPOF9 
#myvoocteam
Nak jugak oppo F9,
#myvoocteam
Jeng ke jeng jeng je
📷 @aydajebat -
#OPPOF9 
#MYVOOCteam
#oppof9
#konserthavo
🎥 @aydajebat
26 A
Credit video to @ayd
DDU-DU DDU-DU 
Black
#oppof9 
#myvoocteam
Oppo f 9 memang terb
🌹❤😍
.
Credit
#oppof9 
#myvoocteam
#oppof9 
#myvoocteam
Credit pic to @aydaj
Credit @aydajebat -
#OPPOF9
#MyVOOCTeam
#OPPOF9 #KonsertHaVO
#Repost @pojiesabika
Senyum selalu😊
Thanks for the last
#OPPOF9
#MYVOOCteam
#oppof9 
#myvoocteam
Asal Low fat jer ing
Regrann from @aydaje
I choose #MYVOOCTEAM
#OPPOF9
#myvoocteam
#OPPOF9 #MYVOOCteam
Nak try jugak..
#opp
Salah satu yg mengha
#OPPOF9 #MYVOOCTEAM
#LateRepost . .

Cre
Antara jenis makanan
Saya pun team @aydaj
#oppof9 
#myvoocteam
Contoh gaya pemakana
#OPPOF9 #MYVOOCteam
OPPOF9 and #MYVOOC
#Repost @niaariana94
Workout semata-mata
Aku nak lah. Oppo F9
Konsert HaVooc & Maj
Part 11
.
Persembaha
We are @ajscreamer @
#OPPOF9 
#myvoocteam
Haa Sapa berani tag
#OPPOF9 Aja..aja fig
Nak jugak anak dara
#oppof9 #myvoocteam
#oppof9
#myVOOCteam
@oppomalaysia #OPPOF
#oppof9 
#myvoocteam
If you have good tho
#Repost @aydajebat w
@oppomalaysia #OPPOF
#oppoF9
#myvoocteam
#OPPOF9
#myvoocteam
Yang mana sedap guys
Minum air dgn cara y
Kucing ni ingat dia
😘 .
#oppof9 
#myV
#OPPOF9 #MYVOOCTEAM
Rinduya kat bff aq n
❤💜💚💙 .
#A
#Repost @aydajebat
We are Ajscreamer...
😍
Hello from Suha
Part 1
.
Persembahan
Dah selesa sangat sa
😍
Hello from Suha
一大早就起来
#ooops #ootdindomen
#OPPOF9
#MYVOOCteam
#teamrayamerah #prub
Minat memancing kata
#OPPOF9
#KonsertHaVO
My fav colour is Red
#myvoocteam.  #oppof
#oppof9 
#myvoocteam
#OPPOF9
#MyVoocTeam
Alhamdulillah Tahnia
Sempat beb.. Apa2 pu
#OPPOF9 
#konsertHAV
✌Sign for VOOC tea
#LateRepost .

Credi
😍
Hello from Suha
Part 1V
.
Persembaha
#oppof9#myvoocteam
#myvoocteam #oppoF9
#OPPOF9
#MyVoocTeam
@oppomalaysia #OPPOF
Cuba pilih 3 daripad
Nasib kau laa ye swe
Sempat lagi ke nak s
Credit pic to @aydaj
#myvoocteam #OPPOF9
#LateRepost . .

Cre
#Repost @aydajebat w
#oppof9and#myvooctea
Konsert HaVOOC perfo
#myvoocteam #konsert
I
Ini @aydajebat bukan
Konsert HaVOOC #Oppo
Repost : @aydajebat
caption habes..
#opp
@oppomalaysia #OPPOF
This is my youngest
Si kerinting😂😂
Konsert Havooc Oppo
#Repost @niaariana94
#Repost from @selebr
Lagu apa ni guys?.@s
Jom Kita Tengok Oppo
#OPPOF9
#KonsertHaVO
#OPPOF9
#MYVOOCteam
Takda rezeki inak da

Color Team Supporters

106

Anything for @kakaazraff 😘💕🎁💯 Comelnya suka dapat Twiggies 🤣🤣🤣 #KakaSibuk #JanganCallAkuSibuk #KonsertHaVOOC #MyColorTeam

Anything for @kakaaz

60

#OPPOF9 #Mycolorteam #sfsskb💝💕💞 Selagi ade mini love selagi tu kita post. 😂❤💕

#OPPOF9 
#Mycolortea

197

Konsert Havooc & Majlis Pelancaran OPPO F9 #konserthavooc #MYColorTeam 👇 Team leader: @zahirahmacwilson Members: @erniezakri : @kakaazraff : @khaibahar94 : @markadam1079 : @isseyfazlisham #MYVOOCTEAM 👇 Team leader: @saharulridzwan Members: @acheykintangkintung : @official_aimantino : @aydaje

Konsert Havooc & Maj

11

Regran from @khaibaharempire #OPPOF9 #mycolorteam #TeamKhai @khaibahar94

Regran from @khaibah

307

Update:: #26082018 | KONSERT HAVOC OPPO | 🎥 @myrizal 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . .. #OPPOF9 #mycolorteam @oppomalaysia @tv3malaysia #TeamKhai #APM2018 #APMKhaiBahar2018 #GilerTakGerek #ArtisPalingPopularAPM #IkonMediaSosialPopularAPM #KhaiBaharEmpire

Update:: #26082018 |

184

Update:: #27082018 | KONSERT HAVOC OPPO | 📸 @myrizal l . 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . Terimakasih kepada semua #KBEfamily yang sudi hadir meluangkan masa untuk sokong Kesayangan @khaibahar94 tadi. .. #OPPOF9 #mycolorteam @oppomalaysia @tv3malaysia #TeamKha

Update:: #27082018 |

66

#mycolorteam #opppf9

#mycolorteam #opppf9

18

thích những gì có màu cam cam #orange #mycolorteam #morningstar #me #juiceworld #inbangkok #thipsamai

thích những gì c

59

#OPPOF9 #MYcolorteam ❤

#OPPOF9 
#MYcolortea

28

#OPPOF9 #MYColorteam #Teamkhai

#OPPOF9
#MYColorteam

49

#bayangkhaibahar #versi #jazz JGN LUPA UNDI KHAI BAHAR @khaibahar94 DI #APM2018 & #ABPBH31 : . 💠Social Media Icon 💠APM Most Popular Artiste 💠Penyanyi Lelaki Popular (ABPBH) . #khaibahar #khaibahar94 #gilertakgerek #apmkhaibahar2018 #infinitiabpbh31 #abpbh #alhaalfa #abpbhkhaibahar2018 #ko

#bayangkhaibahar #ve

25

Repost @huumairaa_khaibahar_ . Live Konsert Havooc Oppo F9 @oppomalaysia . Tarikh: 26 Ogos 2018 Tempat : Sri Pentas TV3 Shah Alam | Utube TV3 Malaysia . B A Y A N G . Ahaaakkkk......tertelan air liur....jangan cubit pipi...nnt lebam...yerrr laaah tu khai laaah....lain kan???... Sedap tak???....hmmm

Repost @huumairaa_kh

63

Ratu boomerang kannn. So wajib kena ada with @zahirahmacwilson 💋❤ #OppoF9 #MYColorTeam #Havoc

Ratu boomerang kannn

138

Sedap pula bayang malam ni style pula mcm tu,,, aiyooo @khaibahar94 fans cair dh,, yg kurang oxygen pon ramai😂😂😂❤️❤️❤️ . #Repost from @lindarara24 . Konsert Havooc Oppo Plaza Alam Sentral Shah Alam . #khaibahar #bayang #oppof9 #mycolorteam . @khaibahar94

Sedap pula bayang ma

129

Korang Dengar Tak Ira Sebut Name Sape Tu? ANUM😍😍😍 #throwback #cannotmoveon #konserthavocoppo #OPPOF9 #MyColorteam #zahirahmacwilson #saharulridzwan @zahirahmacwilson @zahirahmacwilson.fc

Korang Dengar Tak Ir

33

#OPPOF9 #myvoocteam

#OPPOF9
#myvoocteam

231

🍉🍉🍉🍉 Salute kat khai kerana berani keluar dr zon selesa nak nyanyikan bayang .. versi seksi menggoda ni patut diberi thumbs up 👍👍👍 .. #weluvukhai @khaibahar94 .. .. @Regrann from @lisa_lislav_ - Mula2 kan mmg btul2 ingat Mark Adam masa pndang belakang tu..hahaahaha.. tk sangka i

🍉🍉🍉🍉
Sal

44

Repost @lindarara24 . ❤️❤️❤️ . Konsert Havooc Oppo Plaza Alam Sentral Shah Alam . #khaibahar #bayang #oppof9 #mycolorteam . @khaibahar94

Repost @lindarara24

13

Regrann from @khaibaharempire UPDATE 🎥 @myrizal #27082018 | KONSERT HAVOC OPPO | . 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . @khaibahar94 in action . .. #OPPOF9 #mycolorteam @oppomalaysia @tv3malaysia #TeamKhai #APM2018 #APMKhaiBahar2018 #GilerTakGerek #ArtisPaling

Regrann from @khaiba

9

#OPPOF9 #MYVOOCteam #KonsertHaVOOC

#OPPOF9
#MYVOOCteam

8

Regrann from @khaibaharempire Update:: #27082018 | KONSERT HAVOC OPPO | . 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . Kelainan yang sangat mengujakan ...Bayang Versi jazz ⏩ @khaibahar94 . Terimakasih @agcoco atas arrangement yang menarik ❤️ .. #OPPOF9 #mycolorteam @opp

Regrann from @khaiba

166

😍😍😍 Hahaha . #khaibahar #oppof9 #mycolorteam #konserthavooc

😍😍😍 Hahaha

11

#OPPOF9 #MyVOOCTeam #MyCOLORTeam #KonsertHaVOOC #TV3Malaysia

#OPPOF9
#MyVOOCTeam

7

, #OPPOF9 #MYColorteam #teamkhai @khaibahar94

,
#OPPOF9
#MYColorte

242

UPDATE 🎥 @myrizal #27082018 | KONSERT HAVOC OPPO | . 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . @khaibahar94 in action . .. #OPPOF9 #mycolorteam @oppomalaysia @tv3malaysia #TeamKhai #APM2018 #APMKhaiBahar2018 #GilerTakGerek #ArtisPalingPopularAPM #IkonMediaSosialPop

UPDATE 🎥 @myrizal

35

Nasib kau laa ye sweetie ira @zahirahmacwilson bila masing² sawan tgk ira..overdose makan vitamin katanyaaa 🤗😘 (video peluk ira tu terpaksa mute..paham2 jelah bila dah overdose tu lain mcm pegi dia) 😆😜😁😂😅 Konsert HaVOOC #OppoF9 #MYColorTeam #MyVoocTeam ❤

Nasib kau laa ye swe

17

Regrann from @khaibaharempire UPDATE 🎥: #27082018 | KONSERT HAVOC OPPO | . 📌 Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentra , Shah Alam . ⏰ 10 Malam . Segmen akhir konsert Havoc Oppo. @khaibahar94 bersama rakan artis lain mempersembahkan lagu #standingintheeyesoftheworld Masih belum boleh move lagi kan

Regrann from @khaiba

181

JanganBenciCintaku Versi Oppo....hahaha...... #Repost from @zahira.zmfc by multisave_app ••• Konsert HaVOOC #OPPOHaVOOCConcert #OPPOF9 #MYColorteam #ColorteamZahirahMacwilson #TV3Malaysia #ZahirahMacwilson

JanganBenciCintaku V